Ресторант Капица

Кафана Капица e ресторант с повече от 20 години опит в хранително-вкусовата сфера. Ресторантът е изградил репутация не само в Сърбия и България, а и в съседните страни. В Кафана Капица използваме само екологично чисто месо, зеленчуци и плодове за нашите специалитети. Всички ястия са изготвени по утвърдени с годините рецепти специално за Вас.

Доверието на нашите клиенти доказва, че преди всичко за нас всеки клиент е уникален. Ние предоставяме на нашите клиенти специалитети, ястия, десерти и питиета с най-високо качество. Ресторанта извършва задълбочен анализ и проверка на използваните хранителни продукти. За нас е важно след посещение при нас, клиента да е доволен и да сподели неговото мнение. Нашето водещо мото е "ТОЧНО ПО ВАШИЯТ ВКУС!"

Признаваме, че персоналът ни е в основата на нашият успешен бизнес. Той е отговорен и мотивиран в крак с поставените от Вас изисквания и желания, гарантирайки Ви отлично качество на обслужване.

Нашето меню включва най-широка гама от ястия от свинско и телешко месо. Плодове, зеленчуци. Бира и питиета от най-добрите сръбски пивоварни. Домашно приготвена ракия от кайсии, дюли и круши. Рощилска наденица, кобашици, вешалици, свински и телешки дроб. Салати с чушки, павлака, домати и краставици. Десертите включват баници и сладкиши по уникални рецепти.